Skip to content

Interaktion i flykten

Visste du att man numera huvudsakligen når Internet via sin mobiltelefon, bekräftat av ny statistik från KPCB, OfCom etc, och att det ökar snabbt? Se http://www.smartinsights.com/mobile-marketing/mobile-marketing-analytics/mobile-marketing-statistics/

Iom den breda etableringen av smartphones har de blivit praktiska verktyg för att nå intressant information, var som helst och när som helst, men fortfarande är innehållet på webbsajter ofta inte anpassat till det mobila formatet. Det kan handla om läsbarhet, nedladdningstid, fokus, tids- och plats-relevans etc, något en vanlig företagssajt normalt inte tillgodoser, även om sajten är grundläggande responsiv.

Abiro har effektiva verktyg för att fokuserat och flexibelt kommunicera med era befintliga och potentiella kunder, och de kommunicera med er, vare sig det gäller marknadsföringsbudskap eller annan information och interaktion.

CliqTags (http://cliqtags.com) gör det enkelt att skapa mobilanpassade landningssidor, i kombination med QR-koder, beacons, geofences osv:
https://www.slideshare.net/cliqtags/cliqtags-interaktion-i-flykten
https://www.slideshare.net/cliqtags/cliqtags-anvndningsomrden

CliqTags Messaging har en bred uppsättning metoder för utskick:
https://www.slideshare.net/cliqtags/cliqtags-messaging-infoblad

CliqTags och CliqTags Messaging kan användas individuellt, men kan också komplettera varann: CliqTags Messaging för att informera om någonting, med CliqTags som bärare av informationen.

Vi lägger upp testkonton gratis. Kontakta oss med er information, så fixar vi resten: https://cliqtags.com/#contact

Är ni i södra Sverige kommer vi gärna över och demonstrerar.